Leroy Merlin a deschis deja sase magazine. Afla noile planuri ale retailerului

Publicat pe 10 Iunie 2015 in Stiri si noutati

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj, a finalizat un prim val de inaugurari de magazine „Do it Yourself” pe piata din Romania, asta dupa ce in toamna anului trecut compania prelua operatiunile locale ale austriecilor de la Baumax, noteaza Wall-Street.ro.

Leroy MerlinAsadar, Leroy Merlin ajunge la sase unitati proprii la nivel local, dupa ce a incheiat inaugurarile de magazine, o parte dintre acestea dezvoltate in regie proprie, dar si remodelate din foste spatii comerciale Baumax.

Retailerul a inaugurat in prima jumatate a acestui an patru unitati din totalul de sase disponibile la nivel local, prima unitate deschisa fiind cea de pe locul fostului magazin Baumax din Ploiesti, in data de 14 mai. Dupa deschiderea din Ploiesti au urmat pe rand inaugurarile magazinelor Sun Plaza (Bucuresti - 29 mai), Bragadiru (unitate proprie - 5 iunie) si Brasov (9 iunie), marcand in acest fel incheierea unui prim val de inaugurari din acest an pentru retailerul francez de bricolaj.

Leroy Merlin vrea sa deschida inca 12 magazine in viitorul apropiat, intre acestea numarandu-se doua magazine in Cluj-Napoca, si cate o locatie in orasele Iasi, Suceava, Bacau, Targu Mures, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Constanta, inca un magazin in Craiova si locatia din Chitila, care se afla la o distanta mica fata de primul magazin deschis de Leroy Merlin in Romania.

Citeste intreg articolul pe Wall-Street.ro.


Mai multe despre

Bricolaj, Baumax, Materiale constructii, Leroy Merlin, Leroy Merlin Brasov, Leroy Merlin Bucuresti

Recomanda

Comentarii: Leroy Merlin a deschis deja sase magazine. Afla noile planuri ale retailerului