Cum arata primul magazin Auchan deschis intr-o benzinarie OMV

Publicat pe 4 Mai 2017 in Stiri si noutati

Printr-un parteneriat in premiera, benzinariile OMV Petrom si retailerul Auchan au deschis prima locatie MyAuhan din Capitala. Aceasta este situata in sectorul 6.

Wall-Street.ro anunta deschiderea primei unitati de proximitate MyAuchan Militari dintr-o benzinarie, deschisa de retailerul de hipermarketuri cu acelasi nume.

Programul de functionare va fi de luni pana duminica, non-stop. Acesta are o suprafata de 230 de mp si este situat in statia Petrom de pe bd. Iuliu Maniu, din sectorul 6.

In locatia MyAuchan clientii sunt asteptati cu peste 4300 de produse puse la vanzare - atat alimentare, cat si nealimentare: fructe, legume, carnuri, hrana pentru animale, produse proaspete de brutarie si patiserie. Zona de case de marcat este comuna pentru carburanti cu cea pentru magazinul MyAuchan.

Auchan Omv Petrom

Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil a declarat: “Deschiderea acestui magazin reprezinta pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului in domeniu: vrem sa transformam oprirea la benzinarie intr-o experienta placuta si cat mai utila, prin acoperirea unei plaje largi de servicii. Ne bucuram ca prin statiile Petrom, impreuna cu partenerul nostru Auchan, reusim sa venim cu un nou raspuns catre consumatorii care isi doresc sa poata rezolva lucrurile repede si usor, la preturi accesibile, dar care in acelasi timp apreciaza varietatea si calitatea ofertei.

Sursa foto: wall-street.ro


Mai multe despre

Auchan, Retail, OMV, Myauchan, Omv petrom, Magazine benzinarie, Benzinarie

Recomanda

Comentarii: Cum arata primul magazin Auchan deschis intr-o benzinarie OMV

Cataloage si oferte