Lectură de un minut

16 Mai 2019 - Știri și Noutăți

CCC deschide un nou magazin in Bucuresti, la Promenada Mall

Abonează-te pe  

Pe data de 19 Mai 2019 CCC deschide un magazin nou in Bucuresti, in cadrul Promenada Mall. Astfel, grupul CCC ajunge la 64 de magazine deschise in tara.

Odata cu deschiderea din Promenada Mall, CCC numara 15 magazine in capitala. Planurile noastre urmaresc extinderea retelei de magazine la nivel national, precum si cresterea business-ului intr-un ritm sustinut de la an la an. Ne dorim sa dezvoltam, sa promovam si sa consolidam brandul CCC in Romania pentru intreaga gama de incaltaminte si accesorii, in asa fel incat sa mentinem un trend ascendent pe piata din Romania”, afirma Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea, CCC ofera 20% discount la toate produsele, in magazinul din Promenada, in perioada promotionala: 19 – 26 mai 2019. Noul magazin din Promenada Mall ocupa o suprafata de aproximativ 700 metri patrati si este amenajat intr-un stil modern care respecta conceptul international al grupului CCC.
Sezonul Primavara-Vara aduce un brand nou in familia CCC, DeeZee, care se adreseaza femeilor tinere interesate de ultimele tendinte in moda. Noua colectie este reprezentata de o selectie extinsa de modele moderne de pantofi si accesorii, aducand in magazine mai multa culoare, design-uri indraznete si texturi moderne.
CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, care se bucura de succes si in alte 21 de tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Elvetia, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Qatar. Grupul CCC, care detine propria fabrica de pantofi din piele, opereaza la nivel european peste 1.000 de magazine intr-un spatiu total de vanzare care depaseste 600.000 m.p. si vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC deschide un nou magazin in Bucuresti, la Promenada Mall