Lectură de 2 minute

29 Jul 2019 - Evenimente

URSUS, berea oficiala a celei de-a 5-a editii UNTOLD

Abonează-te pe  

URSUS continua si anul acesta sa fie berea oficiala a distractiei legendare la cel mai mare festival de muzica din Romania, UNTOLD.

URSUS sarbatoreste anul acesta cel de-al 5-lea an al unui parteneriat cu adevarat epic, incheiat cu UNTOLD. Inca de la inceput, am considerat ca este potrivirea perfecta intre doua marci, ambele romanesti, cu originea in Cluj-Napoca si ambele cu o misiune comuna: sa aducem la viata distractia legendara prin tot ceea ce facem. Stim ca publicul asteapta cu nerabdare o experienta unica in cadrul festivalului, de aceea ne straduim sa venim cu cele mai bune idei si sa ne asiguram ca vor avea parte de o distractie cu adevarat epica URSUS. Asa ca, ii invitam pe toti sa ni se alature la o bere rece si sa ne distram impreuna de seara pana dimineata, in stilul URSUS.”- declara Marek Dvorak, Vicepresedinte de Marketing Ursus Breweries.

Pentru aceasta editie, URSUS a pregatit pentru fanii distractiei epice doze de bere cu design inspirat de UNTOLD si o colectie in editie limitata de 5 rucsacuri cu design de festival. Colectia de rucsacuri URSUS UNTOLD cuprinde 5 modele diferite care pot fi castigate pana pe 30 septembrie 2019, prin inscrierea pe momentecool.ro a codurilor promotionale unice gasite pe dozele sau sticlele URSUS UNTOLD editie limitata.
Si in acest an, URSUS duce distractia epica mai departe cu o serie de experiente si zone amenajate pentru momente legendare la UNTOLD:
  • URSUS FunTube, instalatia imersiva cu mingi zburatoare, ideala pentru cele mai amuzante video-uri slow motion, Tankeria URSUS, cu cea mai proaspata bere
  • URSUS Tank – adusa direct din fabrica
  • Terasa URSUS cu zona de playground, cu ping pong si foosball, dar si locul unde festivalierii vor avea parte de mai multe experiente surpriza ce vor fi descoperite pe parcursul festivalului
  • URSUS a amenajat si alte zone cu hamace si pufi.
URSUS va implementa in acest an la UNTOLD servirea berii la draft din pahar de hartie reciclabila, promovand un comportament responsabil fata de mediu, fara a compromite experienta consumului de bere la draught.
Ursus Breweries este cel mai mare producator de bere din Romania. Marcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, Meantime, Azuga Nepasteurizata, St. Stefanus, Stejar, marca de cidru Kingswood si B-Life Botanicals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  URSUS, berea oficiala a celei de-a 5-a editii UNTOLD