Lectură de 2 minute

26 Oct 2018 - Evenimente

Mastercard si Carrefour Romania lanseaza programul Mastercard – Plata in Rate

Abonează-te pe  

Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati, si Carrefour Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail din tara, lanseaza, in premiera pentru zona de food retail, serviciul Mastercard – Plata in Rate.

Serviciul Mastercard – Plata in Rate este lansat in premiera mondiala in Romania la finalul anului 2016. Concret se ofera detinatorilor de carduri Mastercard, emise de actorii bancari inrolati in program, posibilitatea sa opteze pentru plata in rate direct la POS. Serviciul este disponibil intr-un numar mare de locatii din tara, indiferent de banca cu care lucreaza magazinul respectiv. Utilizatorii vor beneficia de:

  • capacitate extinsa de cumparare
  • flexibilitate in ceea ce priveste metoda de plata
  • un control mai bun al cheltuielilor si al finantelor

Incepand cu luna octombrie, clientii Carrefour vor putea plati in rate produsele achizitionate cu cardurile Mastercard inrolate in serviciul Plata in Rate. La casa, dupa inserarea codului PIN, terminalul va afisa optiunile disponibile pentru plata rate, in functie de configuratia cardului. Prin serviciul oferit in colaborare cu Mastercard, Carrefour va putea permite, atat clientilor noi, cat si celor existenti, sa isi programeze ciclul de plati, obtinand astfel beneficii tangibile la realizarea platilor.

Suntem foarte mandri de parteneriatul solid pe care l-am construit alaturi de Mastercard Romania si de rezultatele frumoase pe care le-am obtinut impreuna. Impactul in randul clientilor este semnificativ, mai ales prin proiecte care au stimulat plata cu cardul sau contactless si ne bucuram ca vom putea scala acest efect pozitiv lansand programul Mastercard – Plata in Rate. Ne concentram eforturile pe calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri si pe inovatie, oferind multiple instrumente de plata, pentru o experinta cat mai buna la cumparaturi, punandu-le la dispozitie tehnologii de ultima generatie in retail. De exemplu, am introdus deja case de marcat Self Check-out in peste 15 unitati, hipermarketuri si supermarketuri, clientii avand posibilitatea de a scana si plati singuri produsele. Toate aceste facilitati le permit clientilor nostri conectati la noile tehnologii sa-si plateasca cumparaturile extrem de rapid si sigur.”, a explicat Alexandra Pescaru, Manager Sector Servicii, Carrefour Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Mastercard si Carrefour Romania lanseaza programul Mastercard – Plata in Rate