Lectură de 2 minute

23 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail local Magazine DIANA se extinde cu două magazine, ambele în județul Dâmbovița. 

Sursa foto: Magazine DIANA

Cu o suprafață de 450 de metri pătrați, Magazinul DIANA Gura Ocniței oferă o sortimentație variată, de peste 8000 de articole. Magazinul este situat pe str. Principală, nr. 107.

Clienții au la dispoziție o gamă extinsă de produse DIANA (carne proaspătă, produse și preparate din carne), pește și preparate din pește Pescăria Magic, o zonă generoasă de legume și fructe proaspete, produse alimentare și nealimentare care acoperă o mare diversitate de nevoi zilnice.

Noul magazin dispune de un corner Hot Dog cu meniuri atrăgătoare și de un punct de plată a facturilor.

Magazinul DIANA Gura Ocniței este cel de al doilea magazin din județul Dâmbovița, după cel din orașul Găești, urmat de Magazinul DIANA Picior de Munte (Calea Târgoviște, nr. 220, sat Picior de Munte, comuna Dragodana, județ Dâmbovița), care va fi inaugurat pe 23 aprilie. Noul magazin DIANA Picior de Munte are o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați și dispune de un design modern, Magazinul DIANA Picior de Munte promite să devină o destinație de referință pentru consumatorii din zonă.

Magazinul este cel de-al 81-lea din rețea și al treilea magazin din județul Dâmbovița.

Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Europa. DIANA se află astăzi în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine