Stradivarius in Iasi

In 1994 Stradivarius se deschidea pentru prima oara, cinci ani mai tarziu devenind un brand solicitat in mai multe tari din lume, inclusiv in Romania.
Cu o abordare originala pentru comercializarea produselor, magazinele Stradivarius pun accent pe libertatea de exprimare si pe indrazneala. Urmarind ultimele trenduri in imbracaminte si accesorii, ofera o paletă largă de îmbracaminte avangardista pentru femeile modernde, pentru tinerii care isi descopera si vor sa-si exprime stilul . Indiferent ca este funky, glamour, proaspat, old fashion, creativ sau clasic.
Articole de imbracaminte, potrivite mai multor ocazii, incaltamine cu sau fara toc, accesorii frumoase si cuceritoare, toate promovate sub aceeasi umbrela: „moda nu cunoaste frontiere”. Vino la Stradivarius si ofera-ti momente de rasfat intr-o sesiune interesanta de cumparaturi de haine.

Cataloage magazine Stradivarius in Iasi

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Stradivarius.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Stradivarius »

Adrese magazine Stradivarius in Iasi

Adrese si informatii de contact magazine Stradivarius, programul de functionare si orarul de lucru Stradivarius pentru magazinele din Judetul Iasi.

Stradivarius Palas Iasi

Strada Palas, nr. 7A
Iasi, Iasi

Stradivarius Tudor Vladimirescu Iasi

Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 1
Iasi, Iasi

Lista completa magazine Stradivarius »

Harta magazine Stradivarius in Iasi

Harta Iasi »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Iasi »

Noutati Stradivarius Iasi

Bershka a ajuns in Suceava

Bershka a ajuns in Suceava

21 August 2019 • Parte din grupul Inditex, brandul Bershka anunta deschiderea unei noi unitati in magazinul Suceava. Aceasta a fost deschisa in complexul comercial Iulius Mall, scrie Profit.ro .

Iulius Town din Timisoara atrage noi retaileri

Iulius Town din Timisoara atrage noi retaileri

21 August 2019 • Iulius Town va integra actualul Iulius Mall si va deveni cea mai mare zona de retail din afara Capitalei. Inaugurarea va fi facuta la Timisoara pe 30 august 2019, anunta wall-street.ro .

Din 2020, toate brandurile Inditex vor putea fi achizitionate online

Din 2020, toate brandurile Inditex vor putea fi achizitionate online

10 Septembrie 2018 • Cel mai mare retailer de imbracaminte si proprietar al retelei de magazine Zara, Inditex, anunta ca va comercializa produsele tuturor brandurilor din portofoliu pe internet. Decizia va fi...

urmărește-ne pe:

 LinkedIn   Youtube