Se incarca...
Catalogul Studio Moderna se incarca imediat...

Studio Moderna

Catalog Top Shop iunie 2021: oferte la produse Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus si Wellneo: produse pentru casă!

Catalog discounteri Studio Moderna valid in perioada 1 Iunie - 30 Iunie 2021.

Catalogul Top Shop iunie 2021: oferte la produse Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus si Wellneo are oferte la aparate de curățenie!

Catalog Top Shop iunie 2021: oferte la produse Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus si Wellneo, la produse pentru casă!

Catalogul si oferta este disponibila in Studio Moderna Discounteri din Bucuresti.

Pentru oferte suplimentare la discounteri consulta oferta disponibila in cataloagele Studio Moderna si categoria discounteri.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iunie 2021 cu ofertele complete la electronice, electrocasnice si home&deco disponibile in discounteri Studio Moderna.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile discounteri Studio Moderna pentru urmatoarele categorii de produse:Electronice, Electrocasnice, Saltele, Mixere, Ventilatoare, Aspiratoare, Pilote, Oale, Tocator, Friteuza, Produse bucatarie, Aparate de gatit, Tigai, Lenjerii de pat, Mopuri, Dormeo, Saltele superioare, Perne speciale, Delimano, Produse de casa, Seturi de pat, Perne de gat, Nutribullet, Rovus, Salele de pat, Produse home&deco, Aparate tantari, Toppere.

Despre Studio Moderna

Povestea Studio Moderna a început în 1992, în Slovenia, ca o companie de marketing direct. cu un singur brand - Kosmodisk. După aproape trei decenii de activitate, Studio Moderna a devenit o afecere internațională și un retailer omnichannel în Europa Centrală și de Est, acum prezentă în 21 de țări europene, cu o acoperire totală de 360 de milioane de potențiali clienți - inclusiv în România. Gama de branduri proprii - Dormeo, Delimano, Top Shop,...