Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 27 Decembrie - 2 Ianuarie 2024.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 27 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024. Economisim bani, nu dragoste.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 27 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024. Economisim bani, nu dragoste.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 25 Decembrie 2023 cu ofertele complete la penny, catalog penny si oferte catalog penny disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Penny, Catalog penny, Oferte catalog penny.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 27 Decembrie - 2 Ianuarie 2024 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Portocale, Burta de vita, Zarea, Merci, Cafea Jacobs, Newmarkt bere, Cascaval.