Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 23 Martie - 29 Martie 2022.

Penny publică noul catalog cu produse alimentare și non-alimentare, disponibil de miercuri, 23 martie până marți, 29 martie 2022.

Retailerul alimentar Penny publică noul catalog cu produse alimentare și non-alimentare, disponibil de miercuri, 23 martie până marți, 29 martie 2022.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 23 Martie 2022 cu ofertele complete la bauturi, alimente, promotii, penny, catalog si oferta disponibile in supermarketuri Penny.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 23 Martie - 29 Martie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Branzeturi, Fructe, Bauturi, Produse, Hartie igienica, Smantana, Bref, Pasta de dinti, Deodorant, Ciocolata, Heidi, Apa minerala, Perwoll, Hanul boieresc, San Fabio, Produse bucatarie, Iaurturi, Iaurt, Lays, Lactate, Detergent rufe, Colgate, Carne, Legume, Bere blonda, Bauturi racoritoare, Boabe, London dry gin, Biscuiti cu nuci, Cafea.