Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 28 Noiembrie - 5 Decembrie 2023.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 29 noiembrie - 05 decembrie 2023. Economisim bani, nu dragoste.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 29 noiembrie - 05 decembrie 2023. Economisim bani, nu dragoste.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 29 Noiembrie 2023 cu ofertele complete la penny, catalog penny si oferte catalog penny disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Penny, Catalog penny, Oferte catalog penny.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 28 Noiembrie - 5 Decembrie 2023 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Ciocolata, Milka, Roshen, Acadea, Praline, Papi, Kinder, Bomboane, Nuielusa, Milka mos, Ou kinder, Chocolata, Heidi, Kit kat, Mionetto prosecco, Raffaello, Teachers, Florentino, Vin, Ferrero rocher, Trandafiri, Turta dulce, Coca Cola, Lind, Lalele, Bomboane ciocolata, Cozonac, Palinca, Faina, Rachiu.