Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 9 Martie - 15 Martie 2022.

Penny - Economisim bani, nu dragoste. -33% reducere la toată gama de scutece Huggies. In noul catalog Penny gasiti specialitati la preturi pentru toate buzunarele, pe care le puteti consuma acasa, dar si produse pe care le gasiti in mod obisnuit in magazinele Penny din tara. Catalogul este disponibil in perioada 09. 03.2022 - 15.03.2022.

Penny - Economisim bani, nu dragoste. 33% reducere la toată gama de scutece Huggies. n noul catalog Penny gasiti specialitati la preturi pentru toate buzunarele, pe care le puteti consuma acasa, dar si produse pe care le gasiti in mod obisnuit in magazinele Penny din tara. Catalogul este disponibil in perioada 09.03.2022 - 15.03.2022.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 9 Martie 2022 cu ofertele complete la reduceri, promotii, pliante si reducere la scutece disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Promotii, Fructe si legume, Fructe, Alimente, Reduceri, Scutece.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 9 Martie - 15 Martie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Promotii, Reduceri, Ciocolata, San Fabio, Fructe, Bauturi, Bere blonda, Legume, Salam, Detergent, Kinder, Iaurt, Sapun lichid, Maggi, Napolact, Telemea, Dero, Paste, Servetele umede, Cafea macinata, Reducere, Jobobella, Machiaj, Doina, Iaurt cu biscuiti, Danone, Chefir, Tiramisu, Lapte nutritiv si vitaminizant, Sapun palmolive.