Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 6 Decembrie - 13 Decembrie 2022.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 7 - 13 decembrie 2022.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 7 - 13 decembrie 2022. Economisim bani, nu dragoste.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 7 Decembrie 2022 cu ofertele complete la penny, catalog penny si oferte catalog penny disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Promotii penny, Catalog penny, Penny oferte.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 6 Decembrie - 13 Decembrie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Papusa, Jucarii, Bere blonda, Ciocolata craciun, Jocuri, Set cadou, Set cadouri, Mos craciun ciocolata, Suc, Pahare, Fleica ardeleneasca afumata, Deodorant, Gel de dus, Sampon, Detergent automat, Whisky, Saratele, Mancare caini, Turta dulce, Cafea macinata, Coca Cola, Sucuri, Ciocolata calda, Concetrat de rosii, Prigat, Tedi, Apa, Pepsi, Rosii pasate, Ton.