Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 14 Iunie - 21 Iunie 2022.

Noul catalog Penny este valabil de miercuri 15 iunie pana marti, 21 iunie.

Noul catalog Penny este valabil de miercuri 15 iunie pana marti, 21 iunie și aduce oferte la produse alimentare și non-alimentare. Este săptămâna deliciilor americane.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 15 Iunie 2022 cu ofertele complete la alimentare, non-alimentare, bauturi, promotii si mancare disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Promotii, Bauturi, Mancare, Alimentare, Non-alimentare.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 14 Iunie - 21 Iunie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Carne, Fructe, Bauturi, Pui, Iaurt, Lactate, Bere blonda, Bere, Hanul boieresc, Covalact, Vita, Banane, Salam, Cafea, Capsuni, Carnati, Solutie curatare, Mike mitchell's, Detergent, Elmiplant, Porc, Detergent lichid, Mesterul macelar, Cereale, Boni, Lapte, San Fabio, Inghetata, Piscina gonflabila, Pasta de dinti.