Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 2 Februarie - 8 Februarie 2022.

Penny - Economisim bani, nu dragoste. Emoții electrizante și bonus de loialitate. Campanie valabilă în perioada 02.02 - 08.03.2022, în limita stocurilor disponibile. Ai șanse duble cu penny card. Vino la Penny și alege să cumperi produse la prețuri accesibile. Săptămânal găsești o serie de reduceri și promoții la zeci de alimente, disponibile pe site și în magazinele Penny.

Penny - Economisim bani, nu dragoste. Emoții electrizante și bonus de loialitate. Campanie valabilă în perioada 02.02 - 08.03.2022, în limita stocurilor disponibile. Ai șanse duble cu penny card.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 2 Februarie 2022 cu ofertele complete la alimente, reduceri, emoții electrizante si bonus de loialitate disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Bauturi, Catalog, Alimente, Mancare, Branza, Cascaval, Salam, Bonusuri.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 2 Februarie - 8 Februarie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Produse, Dulciuri, Produse ingrijire, Carne, Detergent, Bere, Bauturi, Produse din carne, Alimente, Lactate, Băuturi, Biscuiti, Pește, Salam, Suc, San Fabio, Snacks-uri, Ulei, Detergent vase, Bere blondă, Sampon, Lacatte, Iaurt, Lapte, Cafea, Milkeria, Kinder bueno, Scandia, Nutella, Heidi.