Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 19 Ianuarie - 25 Ianuarie 2022.

Vino la Penny și alege să cumperi produse la prețuri accesibile. Săptămânal găsești o serie de reduceri și promoții la zeci de alimente, disponibile pe site și în magazinele Penny.

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 19 Ianuarie 2022 cu ofertele complete la oferte și promoții disponibile la penny disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Ingrijire personala, Produse bio, Alimente, Zahar, Mancare vegetala, Mancare de post, Ulei.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...

Oferta din catalogul Penny include

Produse din catalogul Penny include

Disponibil in Supermarketuri Penny

Ilfov: Penny »

Str. Buşteni nr. 7, Ştefăneştii de Jos 077175, Jud. Ilfov
Stefanestii de Jos, Ilfov


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 19 Ianuarie - 25 Ianuarie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Carne, Produse carne, Lactate, Ciocolata, Alimente, Bauturi, Detergent, Salam, Iaurt, Legume, Peste, Bere, Rosii, Fructe, Produse, Penny, Produse lactate, Sapun, My bio, Ajax, Produse din carne, Bere blonda, Calgon, Boromir, Chio, Portocale, Bucegi, Produse alimentare, Dove, Pasta de dinti.