Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 6 Aprilie - 12 Aprilie 2022.

Penny - Economisim bani, nu dragoste. Noul catalog al retailerului este valabil in perioada 06.04.2022 - 12.04.2022.

Noul catalog al retailerului Penny, care conține produse alimentare și non-alimentare, este disponibil în perioada 06.04.2022 - 12.04.2022.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 6 Aprilie 2022 cu ofertele complete la alimentare si non-alimentare disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Oferte, Promotii, Alimente, Reduceri.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 6 Aprilie - 12 Aprilie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Carne, Lactate, Bauturi, Boni, Deserturi, Fructe, Produse de ingrijire, Smantana, Carne de pui, Hartie igienica, San Fabio, Praline, Lapte, Casa blanca cafea, Cafea, Zarea, Bere fara acool, Hartie, Dero 2 in 1, Expert wipes, Apa plata, Alint, Toffifee, Gofre, Produse bio, Apa, Grisine, Servetele umede, Huggies, Produse de curatare.