Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 24 - 30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere Arad!': Promotii la mobilierul pentru dormitor!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 16 Noiembrie - 30 Noiembrie 2016.

Catalog JYSK casa si gradina 24 - 30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere Arad!': Preturi mici la decoratiunile interioare!

Catalog JYSK casa si gradina 24 - 30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere Arad!': Articolele pentru dormitor sunt la reducere!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Arad.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 16 Noiembrie 2016 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Canapele, Articole dormitor, Decoratiuni, Paturi, Lenjerii de pat, Kronborg, Wellpur, Plapumi, Perdele dus, Craciun 2016, Black Friday 2016.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perne gratis150 perne gratis
Se ofera cate o perna cadou primilor 150 de clienti care achizitioneaza produse de la JYSK de minim 50 de lei. Umplutura 100% pene de rata.

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Arad: JYSK Calea Radnei, Arad »

Calea Radnei, nr. 298
Arad, Arad


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 16 Noiembrie - 30 Noiembrie 2016 din judetele Arad pentru urmatoare categorii de produse Black Friday 2016, Articole dormitor, Perne, Decoratiuni, Piese mobilier, Mobila, Comode, Wellpur, Sertare, Dulapuri, Plapumi, Saltele, Mobilier, Scaune, Seturi dining, Sifoniere, Paturi, Articole baie, Seturi mese si scaune, Saltele din spuma, Mese, Saltele de pat, Mobilier birou, Mobilier dormitor, Gentofte, Perne cu fibre, Dreamzone, Cadre pat, Saltele cu arcuri, Dream zone.