Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 17-23 august 2017 'Marea deschidere din Oradea': reduceri la mobila si accesorii pentru casa!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 8 August - 8 Septembrie 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 17-23 august 2017 'Marea deschidere din Oradea' ai reducere 20-40% la toate dulapurile, 30-65% la toate lenjeriile de pat, 30-70% la toate pernele decorative, paturi, perdele si draperii, 30-60% la toate cosurile, vazele si plantele artificiale!

Catalog JYSK casa si gradina 17-23 august 2017 'Marea deschidere din Oradea': saltele de pat, prosoape, produse de baie, plapumi, pilote la promotii!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Bihor.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 8 August 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Pilote, Perne, Canapele, Plante artificiale, Prosoape, Perdele, Draperii, Paturi, Accesorii baie, Mese, Dulapuri, Balansoare, Sifoniere, Masute cafea, Piese mobilier, Scaune birou, Plapumi, Saltele cu arcuri, Pantofare, Rame foto, Perne speciale, Saltele de pat, Halate de baie, Cosuri decorative, Perne decorative, Perne dormitor, Scaune dining, Macate de pat, Saltele spuma memorie.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Scaun de birou RungstedScaun de birou Rungsted
Reducere 30-60% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou BillumScaun de birou Billum
Reducere 30-60% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou SkodsborgScaun de birou Skodsborg
Reducere 30-60% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou TjeleScaun de birou Tjele
Reducere 30-60% la toate scaunele de birou!
Scaun TorebyScaun Toreby
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!
Scaun ThyholmScaun Thyholm
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!

Produse din catalogul JYSK include

Scaun HammelScaun Hammel
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!
Scaun BakkelyScaun Bakkely
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Bihor: JYSK strada Decebal, Oradea »

Str. Decebal, nr. 61A
Oradea, Bihor