Lectură de un minut

12 Apr 2021 - Video

AFI Europe investește 650.000 de euro într-un sistem de purificare a aerului

Anca Olteanu

AFI Europe implementează un sistem de purificare a aerului care vizează pregătirea clădirilor pentru situații imprevizibile.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

„AFI Europe continuă să investească și în 2021 în această direcție, iar dotarea celor trei centre comerciale cu sisteme a implicat investiții în valoare totală 650.000 de euro”, a declarat Sorin Scintei, general manager AFI Cotroceni.

AFI Europe a implementat luna aceasta în cele trei centre comerciale cea mai performantă tehnologie pentru îmbunătățirea calității aerului în clădiri prin instalarea unui filtru de aer de tip GPS (Global Plasma Solutions), care utilizează tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization).

Cele trei centre comerciale - AFI Cotroceni, AFI Ploiești și AFI Brașov - vor implementa măsura. 

“Am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătățește calitatea aerului și protejează împotriva virusurilor și bacteriilor, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania si Republica Ceha.

Citeste si:
Daniel Gross, CEO Penny România: Oamenii veneau mai rar în magazine și cumpărau mai mult. Vedem acum întoarcerea. Ne întoarcem încet la normal

Retail.ro /  Video /  AFI Europe investește 650.000 de euro într-un sistem de purificare a aerului