Lectură de un minut

15 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Ziua Portilor deschise - invitatie de la Danone pentru cei curiosi sa vada cum laptele devine iaurt

Abonează-te pe  

Danone continua traditia sa anuala si organizeaza o noua editie a Zilei Portilor Deschise, pe 26 octombrie 2019. In cadrul unui eveniment dedicat publicului larg, compania deschide portile fabricii de iaurt din Bucuresti tuturor celor interesati sa afle cum se produce iaurtul de calitate din lapte proaspat, colectat de la fermele si gospodariile din Romania.

Incepand cu 15 octombrie, toti cei care doresc sa viziteze fabrica Danone din Bucuresti se pot inscrie completand formularul disponibil online. Timp de o zi, in intervalul orar 10:00-18:00, doritorii vor putea vizita, pe baza inscrierii prealabile, fabrica de iaurt si vor putea intalni angajatii companiei.

Noua generatie de consumatori este preocupata de provenienta ingredientelor din alimentele pe care le consuma si este normal sa fie asa, data fiind legatura stransa a nutritiei cu sanatatea lor si a celor dragi. Tocmai pentru ca recunoastem normalitatea unor astfel de intrebari, deschidem portile fabricii si ii invitam sa cunoasca in mod direct detalii despre cum laptele ajunge iaurt in fabrica Danone. Mai mult, in acest an putem vorbi si despre doua momente speciale, respectiv 20 de ani de cand fabrica Danone opereaza in Romania si 100 de ani de cand Danone a produs primul iaurt in Barcelona. Un moment unic de celebrare, in care putem face un bilant unde am ajuns un secol mai tarziu: inspirati de viziunea Danone <<One Planet. One Health>>, continuam sa aducem sanatate prin alimentatie unui numar cat mai mare de oameni, avand, in acelasi timp, grija de resursele planetei”, declara Cristina Popescu, Director Comunicare Danone Europa de Est.

Danone Romania este lider de piata pe segmentul iaurturi, compania avand in portofoliu zeci de sortimente de produse, realizate in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte proaspat colectat de la fermierii romani. Cele mai renumite marci Danone includ iaurturi probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino, Disney), marci de rasfat (Danette, Cremosso) si gamele Danone cu iaurt simplu si cu fructe, asa cum sunt in Romania Natural si Delicios.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ziua Portilor deschise - invitatie de la Danone pentru cei curiosi sa vada cum laptele devine iaurt