Lectură de un minut

29 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Zarea Collection: doua vinuri spumante noi in gama Lively Collection

Abonează-te pe  

Cele doua noi sortimente de Lambrusco, recent lansate in cadrul ZAREA Lively Collection sunt vinuri frizzante elegante, usor de baut si delicate, rosu sau rose, potrivite pentru un brunch, o petrecere neplanificata sau o cina clasica.

Cele doua sortimente de ZAREA Lambrusco, rose si rosu, au o exuberanta spumoasa care se potrivesc mai multor tipuri de mancaruri si pentru a caror savurare nu trebuie sa existe o ocazie speciala.

Din gama ZAREA Lively Collection mai fac parte ZAREA Prosecco si ZAREA Gran Secco Rose. Acestea propun o alternativa fresh, florala pentru vinurile spumante extra-seci, fiind spumante usoare.

Gama ZAREA Lively Collection, alaturi de vinurile spumante din colectia ZAREA I Love (Tamaioasa Romaneasca si Muscat Rose) sunt cele doua sugestii efervescente propuse iubitorilor de vinuri care vor sa isi racoreasca cu stil verile fierbinti.

Compania Zarea este deschisa din 1912, ceea ce inseamna aproape un secol de traditii, reprezentand una dintre cele mai dinamice si inovatoare companii romanesti din segmentul vinurilor spumante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zarea Collection: doua vinuri spumante noi in gama Lively Collection