Lectură de un minut

14 Apr 2020 - Știri și Noutăți

YKK România produce săptămânal 20.000 de fermoare necesare echipamentelor medicale de protecție anti-Covid-19

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

YKK România, parte a YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare din lume, ce deține pe plan local o unitate de producție la Buftea, realizează săptămânal 20.000 de fermoare destinate exclusiv combinezoanelor de unică folosință. Producătorul a ales să-și concentreze eforturile și resursele în susținerea și aprovizionarea fabricilor implicate în furnizarea de echipamente de protecție sanitară împotriva Covid-19.

 

Încă din primele zile ale actualei crize sanitare s-a simțit nevoia de acces rapid la materiale pentru conceperea și fabricarea echipamentelor de protecție în lupta cu virusul Covid -19. Producătorii locali din domeniul textil au putut reacționa rapid doar în situațiile în care furnizorii au asigurat materialele necesare.

Unul dintre furnizorii locali de fermoare, YKK România, a livrat în regim de urgență fermoare rezistente la umezeală pentru combinezoanele impermeabile de protecție pentru cadrele medicale, produse de Gustav Living. Totodată, pentru proiectul MApN de producere a izoletelor de concepție 100% românească, YKK România a furnizat fermoarele impermeabile care asigură etanșeitatea sistemelor de evacuare BIOEVAC, se arată într-un comunicat de presă.

YKK România face parte din compania japoneză YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare, și este prezentă pe piața din România încă din anul 1998.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  YKK România produce săptămânal 20.000 de fermoare necesare echipamentelor medicale de protecție anti-Covid-19