Lectură de un minut

14 Apr 2020 - Știri și Noutăți

YKK România produce săptămânal 20.000 de fermoare necesare echipamentelor medicale de protecție anti-Covid-19

Andra Imbrea

YKK România, parte a YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare din lume, ce deține pe plan local o unitate de producție la Buftea, realizează săptămânal 20.000 de fermoare destinate exclusiv combinezoanelor de unică folosință. Producătorul a ales să-și concentreze eforturile și resursele în susținerea și aprovizionarea fabricilor implicate în furnizarea de echipamente de protecție sanitară împotriva Covid-19.

 

Încă din primele zile ale actualei crize sanitare s-a simțit nevoia de acces rapid la materiale pentru conceperea și fabricarea echipamentelor de protecție în lupta cu virusul Covid -19. Producătorii locali din domeniul textil au putut reacționa rapid doar în situațiile în care furnizorii au asigurat materialele necesare.

Unul dintre furnizorii locali de fermoare, YKK România, a livrat în regim de urgență fermoare rezistente la umezeală pentru combinezoanele impermeabile de protecție pentru cadrele medicale, produse de Gustav Living. Totodată, pentru proiectul MApN de producere a izoletelor de concepție 100% românească, YKK România a furnizat fermoarele impermeabile care asigură etanșeitatea sistemelor de evacuare BIOEVAC, se arată într-un comunicat de presă. 

YKK România face parte din compania japoneză YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare, și este prezentă pe piața din România încă din anul 1998.

Citeste si:
Grupul Aaylex, producătorul Cocorico, a înregistrat afaceri de aproape 160 de milioane de lei, în primele 3 luni din 2021
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  YKK România produce săptămânal 20.000 de fermoare necesare echipamentelor medicale de protecție anti-Covid-19