Lectură de un minut

25 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Xpresscups, un nou serviciu lansat pe piață, dedicat cafelei de specialitate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

xpresscups este un nou serviciu de abonare la cafea de specialitate, lansat în București de Cătălin Modorcea. Abonații vor primi lunar cafeaua lor de specialitate preferată acasă, alături de instrucțiuni de preparare, potrivit unui comunicat de presă.

Xpresscups funcționează sub forma unui sistem de abonare, prin care utilizatorii pot selecta unul sau mai multe pachete care să le fie livrate lunar, putând alege din patru varietăți de cafea de specialitate, livrată boabe sau proaspăt măcinată. Opțiunile includ două sortimente de cafea prăjită special pentru preparare în stil brew (cafea la filtru, ibric, V60, chemex, moka pot) - Rwanda Brew, Ethiopia Brew și două sortimente de cafea prăjită pentru espresso și rețete bazate pe espresso - Kenya Espresso și Roasters Espresso.

Abonamentele sunt flexibile, iar cafeaua poate fi cumpărată și separat, nu neapărat în baza unui abonament. Utilizatorii pot alege să comande tot de pe același site și căni sau tricouri personalizate cu ilustrațiile unui designer român.

La începutul lunii mai, xpresscups a primit o investiție inițială de 10.000 de euro din partea lui Narcis Nedelcu, fonduri ce vor fi folosite pentru promovare și dezvoltare.

Cătălin Modorcea, fondatorul xpresscups, are peste șapte ani de experiență în Digital Marketing și este ambasadorul Upwork în România de doi ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Xpresscups, un nou serviciu lansat pe piață, dedicat cafelei de specialitate