Lectură de 2 minute

24 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Webinar retailTalks: Cât de necesară este digitalizarea în industria de retail în contextul pandemiei COVID-19

Andra Imbrea

Pandemia de COVID-19 a grăbit digitalizarea mai multor companii care, în fața restricțiilor impuse de autorități, s-au văzut nevoite a apela la tehnologie pentru a ține pasul cu noua realitate. De la asigurarea siguranței clienților și a personalului, la optimizarea fluxurilor de activitate și până la adaptarea la noile obiceiuri de consum, retailerii au implementat diverse procese de digitalizare si automatizare despre care vorbim în primul webinar retailTalks - “Cât de necesară este digitalizarea în industria de retail în contextul pandemiei de COVID-19” - organizat de retail.ro și wall-street.ro, pe 28 aprilie, de la orele 16:00.

retailTalks, seria de evenimente si seminarii a retail.ro, lansează, cu ajutorul retailArena si wall-street.ro, webinariile retailTalks. În condițiile în care industria de retail și cele adiacente sunt puternic afectate de epidemia COVID-19, retailTalks propune webinarii cu profesioniști din industrie de la care puteți afla soluții, exemple de strategii, recomandări și bune practici care se pot dovedi câștigătoare în momentul de față. Fie că vorbim de trecerea din offline în online, reprofilarea pe un alt segment de productie sau noile strategii pe care le putem implementa pentru a ne adapta la noile nevoi de consum și producție, seria RetailTalks aduce sfaturi practice și inspirație pentru jucătorii afectați de criză.

În primul webinar retailTalks dezbatem necesitatea digitalizării în retail în contextul pandemiei de COVID-19 și ce presupune în zona de comerț. Vom afla, de asemenea, care sunt avantajele și beneficiile unei afaceri din retail care alege să-și automatizeze procesele și ce urmează în continuare în industria de retail din acest punct de vedere.

  • Radiografia digitalizării în industria de retail din România
  • Cum schimbă pandemia de COVID-19 desfășurarea activității retailerilor
  • Cum forțează pandemia de coronavirs digitalizarea și automatizarea companiilor din industria de retail
  • Ce presupune digitalizarea în această industrie
  • Avantajele și beneficiiile digitalizării în retail
  • Trenduri și tendințe de urmărit din acest punct de vedere

Speakerii webinarului retailTalks - “Cât de necesară este digitalizarea în industria de retail în contextul pandemiei de COVID-19” sunt:

  • Liviu Apolozan - Founder and VP of Strategy DocProcess;
  • Edvin Abdulachim - Director Comercial Altex
  • Gabriel Voicila - Partener PwC

Webinarul retailTalks - “Cât de necesară este digitalizarea în industria de retail în contextul pandemiei de COVID-19” are loc pe 28 aprilie, de la orele 16:00. Webinarul este live și va putea fi urmărit pe pagina de Youtube Wall-Street TV și pe paginile de Facebook retail.rowall-street.ro și retailArena. Înscrierile se fac AICI.

Citeste si:
Alexandrion Group lansează în România Grande Couronne, un single malt scotch whisky, disponibil în ediție limitată

 

Citeste si:
Retailerul online de modă Asos anunță rezultate surprinzătoare în contextul pandemiei: creștere de 2,3 mld. de euro în ultimele șase luni

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Webinar retailTalks: Cât de necesară este digitalizarea în industria de retail în contextul pandemiei COVID-19