Lectură de un minut

06 Dec 2023 - Știri și Noutăți

WAVE devine The Really Fully Integrated Agency

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 În urma unui proces ce a durat aproximativ un an, WAVE își anunță transformarea și devine agenție de comunicare integrată, sub poziționarea “The Really Fully Integrated Agency”.

Sursa foto: WAVE

În noua formulă, WAVE va fi coordonat de către Manuela Silică, din poziția de Business Development Director. Manuela este un profesionist cu peste 15 ani de experiență în publicitate. Ea a făcut parte din echipa WAVE în intervalul 2008-2016 și a revenit, în 2022, pentru a strategiza și gestiona procesul de transformare al agenției.

Pentru a asigura succesul campaniilor integrate, WAVE utilizează o platformă avansată condusă de inteligență artificială. Aceasta colectează și analizează date complexe din multiple surse, atât online cât și offline, oferind o perspectivă 360 de grade asupra comportamentului consumatorilor. Procesul începe cu obiectivele clar definite ale clientului, apoi trece la analiza datelor pentru a extrage insight-uri relevante.

Aceste descoperiri sunt esențiale în formularea conceptelor creative și ale inițiativelor de marketing, personalizate pentru fiecare client. Implementarea este la fel de riguroasă, acoperind atât mediul online, cât și pe cel offline, de la creație până la implementare în teren cu echipe dedicate. Fiind agenția cu adevărat integrată, procesele sunt gestionate centralizat, ceea ce permite extragerea concluziilor precise și acționabile, esențiale pentru optimizarea continuă si raportarea completă a campaniilor.

Printre clienții WAVE se numără Autonom Group, Whirlpool, Unilever, City Park Mall of Constanta, Nordic Foods, Samsung, Serpico, Sun Plaza Shopping Center, LIDL, Huggies, Kotex, Panini.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  WAVE devine The Really Fully Integrated Agency