Lectură de 2 minute

25 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează un trio de arome fructate în ediție limitată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop anunță lansarea unui trio de arome fructate – colecția Savoarea Verii în ediție limitată.
 

Sursa foto: Waterdrop

Hidratarea devine astfel un obicei vital pentru a trece cu brio peste zilele caniculare oriunde ne-am afla.

Pentru ORANGE, LEMON și GRAPEFRUIT, aromele vedetă din gama de Microdrinks ale acestei veri, au fost folosite extracte de fructe de înaltă calitate, fără zahăr adăugat, iar cuburile colorate rezultate sunt pregătite să ne încânte papilele gustative și să satisfacă senzația de hidratare la orice oră.

Waterdrop deschide acest sezon estival și cu noi recipiente într-o gamă variată de culori, carafe și pahare cu un design elegant, confecționate din sticlă borosilicată, canelată și delicată. Ele sunt potrivite pentru a aduce un plus de culoare mesei cu prietenii și, în același timp, sunt la fel de practice pentru ieșirile cu familia la picnic. Decorul poate fi completat cu o pătură versatilă, Picnic Blanket, în nuanța waterdrop® Signature Green și o geantă în dungi, cu design atemporal, cu ajutorul căreia să transporți tot ce ai nevoie până la destinație.

Dintr-o explozie citrică de lămâie, o dulceață înțepătoare de grapefruit sau din cea mai nouă aromă de portocală proaspătă, consumatorii se pot bucura în funcție de preferințe de gustul autentic al sucurilor fără zahăr, din cea mai recentă gamă de Microdrinks în ediție limitată.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste un milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează un trio de arome fructate în ediție limitată