Lectură de 2 minute

27 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop lansează în România recipientele reutilizabile dedicate pasionaților de drumeții și persoanelor care au un stil de viață activ. Sticla de apă All Purpose este o alternativă sustenabilă și ergonomică, din oțel inoxidabil, cu capac adecvat pentru activitățile sportive și nu numai.  

Sursa foto: Waterdrop

Sticlele All Purpose reprezintă o alegere bună atât pentru traseu, cât și pentru oraș, alergare sau orice alt tip de antrenament. Acestea sunt un accesoriu extrem de practic și la îndemână, facilitând semnificativ hidratarea corectă a organismului pe parcursul zilei.

O sticlă de apă reutilizabilă are, de asemenea, multiple beneficii asupra mediului. Reutilizabile și durabile, potrivite pentru orice tip de băutură, recipientele Waterdrop sunt o alternativa ideală la sticlele din plastic, care fac parte dintre cele mai întâlnite deșeuri microplastice.

În timpul drumețiilor, consumul de apă este esențială, mai ales pentru cei care își doresc să aibă suficientă energie pentru a-și atinge scopul. Deshidratarea pe trasee lungi este periculoasă.

Pe lângă senzația de slăbiciune, poate conduce la insolație și la hipotermie, în funcție de sezon și de temperatură. În plus, conform American Hiking Society, deshidratarea crește riscul apariției dezorientării pe traseu, crescând riscul de accidentare.

Noua colecție Waterdrop, destinată pasionaților de drumeții și nu numai, este potrivită oricărui tip de activitate, în special pentru cele în aer liber.

Fabricată din oțel inoxidabil, în mai multe culori, sticla este ultra ușoară, cu o greutate de doar 280 grame și o capacitate de 120 ml. Vine cu două opțiuni de capac: un Capac multifuncțional cu buclă și unul Cioc.

Datorită designului ingenios, capacul cu cioc de băut este rezistent la scurgeri și are o deschidere largă pentru băut. În plus, are o buclă practică pentru transport și fixare și un mâner ce poate fi utilizat cu trei degete.

Citeste si:
Studiu Waterdrop: Este apa de la robinet o sursă sigură de hidratare?
Studiu Waterdrop: Este apa de la robinet o sursă sigură de hidratare?

Alături de sticla All Purpose, Waterdrop propune și cana termos multifuncțională din oțel inoxidabil cu pereți dubli și deschidere largă, ce asigură o experiență excelentă de hidratare. Datorită oțelului inoxidabil cu pereți dubli, aceasta păstrează băutura rece timp de 24 de ore, și băutura caldă timp de 12 ore, fiind ideală atât pentru drumeții, cât și pentru zi de zi.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray și Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabile