Lectură de un minut

12 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabiile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop revine cu o nouă colecție de recipiente reutilizabile - waterdrop Signature Green. Prin promovarea bunelor practici de hidratare, această lansare vine ca un pas firesc pentru a rămâne mereu în echilibru, protejând totodată și resursele planetei.

Sursa foto: Waterdrop

Din punct de vedere al designului, nuanța specială de verde nu a fost aleasă doar din considerente estetice, ci pentru a completa conținutul autentic din fructe și extracte naturale de plante din portofoliul de produse destinate hidratării. Prin lansarea noilor sticle, îndemnul Waterdrop este acela de a oferi o nuanță mai verde acțiunilor noastre cotidiene, iar împreună cu aceștia să lanseze o declarație puternică planetei, angajânu-se în protejarea permanentă a resurselor.

Așa cum natura reînverzește în fiecare primăvară, marcând un nou început și speranța către un sezon prosper, Waterdrop face un nou pas în evoluția sa. Întrucât practicarea unui sport este una dintre cheile unui stil de viață sănătos și sustenabil, Waterdrop a încheiat un nou parteneriat special cu sportivi de renume din lumea tenisului. Astfel, Taylor Fritz, Elina Svitolina, Sebastian Korda, Andrey Rublev, Hubert Hurkacz and Cameron Norrie, au devenit atât ambasadori ai brandului, cât și investitori, susținând democratizarea accesului la soluții inovative de hidratare.

Compania se angajează să manipuleze cu atenție materia primă de bază, apa, și să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Prin soluțiile oferite, se salvează până la 98% din ambalaje și CO2, protejând resursele planetei. Waterdrop înseamnă funcționalitate și design la cele mai înalte standarde de calitate și estetică.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabiile