Lectură de 2 minute

29 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează o nouă aromă Ice Tea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop lansează cel mai nou sortiment în ediție limitată - Ice Tea Raspberry. Inspirată de zilele lungi și călduroase de vară, cât și de nevoia de hidratare și revitalizare, noua aromă aduce în prim-plan gustul îmbietor al zmeurei și prospețimea ceaiului cu gheață. 

Sursa foto: Waterdrop

Noua colecție se remarcă și prin cantitatea redusă de cafeină din fiecare cub de hidratare. În comparație cu o cană de 200 ml de ceai negru, care conține 59 mg de cafeină, cuburile Microdrinks conțin doar 1.8 mg de cofeină/100 ml de apă.

Pe termen lung, reducerea conținutului de cafeină din băuturi aduce numeroase beneficii pentru sănătate. În primul rând, poate contribui la îmbunătățirea calității somnului, deoarece excesul de cafeină poate interfera cu ciclurile naturale de somn. De asemenea, ajută la gestionarea nivelului de stres și anxietate, evitând simptomele asociate consumului excesiv de cafeină, precum palpitațiile sau senzația de nervozitate. În acest mod, iubitorii de ceai rece se pot bucura de gustul inedit al băuturii, având grijă în permanență de starea de bine.

În completarea experienței unice de hidratare, Waterdrop aduce în atenția publicului și o nouă sticlă reutilizabilă, disponibilă în 3 culori. Perfectă pentru o zi la plajă sau pentru o plimbare relaxantă în oraș într-o zi toridă, sticla borosilicată este menită să păstreze băutura la temperatura ideală pe parcursul întregii zile.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste un milion de clienți la nivel global. Compania se angajează să manipuleze cu atenție materia primă de bază, apa, și să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Prin soluțiile oferite, se salvează până la 98% din ambalaje și CO2, protejând resursele planetei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează o nouă aromă Ice Tea