Lectură de un minut

28 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Furnizorul de soluții software VTEX se pregătește de listarea la Bursa de Valori din New York

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Furnizorul de soluții software VTEX a depus o declarație de înregistrare a Formularului F-1 la Securities and Exchange Commission („SEC”) din Statele Unite ale Americii, cu privire la ofertarea publică inițială propusă a acțiunilor sale comune de Clasa A. VTEX intenționează să aplice la listarea acțiunilor sale comune de Clasa A la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul „VTEX”.

Numărul acțiunilor comune de Clasa A care urmează să fie oferit și intervalul de preț pentru oferta propusă încă nu au fost determinate. Orice ofertare este supusă condițiilor pieței și nu poate exista nicio asigurare cu privire la posibilitatea sau finalizarea unei oferte sau cu privire la dimensiunea și condițiile unei astfel de oferte.

J. P Morgan, Goldman Sachs și Bank of America Securities acționează în calitate de principali subscriitori pentru oferta propusă. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley și Itaú BBA acționează în calitate de subscriitori comuni.

A fost depusă o declarație de înregistrare a Formularului F-1 cu privire la aceste titluri de valoare la SEC, dar încă nu a intrat în vigoare. Aceste titluri de valoare nu pot fi vândute sau acceptate ca fiind oferite spre vânzare înainte ca declarația de înregistrare să intre în vigoare.

VTEX este un furnizor de soluții software as a service de comerț digital pentru branduri enterprise și retaileri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Furnizorul de soluții software VTEX se pregătește de listarea la Bursa de Valori din New York