Lectură de 3 minute

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

VTEX și Adyen devin parteneri. Ce beneficii vor avea retailerii

Cristina Marin

Abonează-te pe  

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț, împreună cu Adyen (AMS: ADYEN), platforma de tehnologie financiară preferată de liderii în business, anunță un parteneriat global pentru a accelera dezvoltarea brandurilor și a retailerilor enterprise cu ajutorul unei experiențe de comerț unificat.

Sursa foto: VTEX

VTEX a creat o soluție de comerț unificat - care are serviciile anti-fraudă și de plată incluse - pentru a oferi un grad mai mare de eficiență și o performanță sporită în activitățile online și cele offline. Prin intermediul integrării cu platforma financiară a Adyen, comercianții vor avea o perspectivă de 360º asupra clienților lor, având posibilitatea de a le personaliza experiența și de a permite colaborarea între echipe pentru o mai bună conexiune în toate punctele de interacțiune. Accesul la toate datele într-un singur loc centralizat stimulează inteligența economică, permițându-le retailerilor să ia decizii informate și să faciliteze reconcilierea contabilă. Conform raportului Forrester, Adyen poate aduce o creștere de 1,52% în ratele de autorizare ale comercianților, o scădere de 27% în chargeback și poate genera ROI de 186% în trei ani.

Prin parteneriatul încheiat cu Adyen, creăm un spațiu all-in-one care le permite comercianților să vină în întâmpinarea clienților oriunde s-ar afla în procesul de cumpărare și să descopere noi oportunități de dezvoltare.

Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager în cadrul VTEX

Cristi Movilă este invitat în cadrul ediției aniversare a evenimentelui Retail Arena, pe 1 și 2 noiembrie. Participă la Retail Arena 2022 pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri din industrie. Înscrie-te AICI.

Cu noua soluție de comerț unificat a VTEX, utilizatorii vor beneficia de:

  • Securitate de ultimă generație: cu o singură platformă cu tehnologie de machine learning și o soluție anti-fraudă built-in, Adyen oferă rate de acceptare a tranzacțiilor mai mari.
  • Reducerea costurilor: prin înlăturarea părților terțe și prin crearea unui lanț valoric unic, cu servicii gateway, anti-fraudă și achiziționare incluse, toate cu un singur partener, precum și experiența unui endless aisle în același conector.
  • Mobilitate crescută în magazin: utilizatorii obțin mobilitate, având astfel o experiență de shopping mai simplă, cu terminale mobile de plată și cozi reduse la casa de marcat.
  • Baze de date simplificate: datele clienților vor fi consolidate atât cu achizițiile fizice, cât și cu cele online și vor genera informații esențiale pentru procesul de luare a deciziilor, care are drept rezultate îmbunătățirea experienței clientului și creșterea capacității de personalizare a ofertelor.

Prin adăugarea plăților în ecosistemul VTEX cu ajutorul Adyen, retailerii și companiile enterprise vor avea posibilitatea unificării tuturor canalelor într-o singură platformă, ușurând astfel procesele de gestionare și scalare.

Roelant Prins, Chief Commercial Officer în cadrul Adyen

Citeste si:
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene

Comerțul unificat în acțiune

Retaileri globali, precum C&A, o companie multinațională de magazine de fashion, cu sediile principale în Belgia și Germania și cu magazine fizice în multe alte țări europene, precum și în Brazilia, China și Mexic, și Tok&Stok, un retailer de mobilă și decorațiuni, deținut de Grupul American Carlyle, sunt pionieri în utilizarea acestei integrări. Noua ofertă este disponibilă imediat în toate cele 38 de țări în care operează VTEX.

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează toate operațiunile de comerț. Adyen (AMS: ADYEN) este platforma de tehnologie financiară preferată de companiile lidere. Oferind capacități de plată end-to-end, informații data-driven și produse financiare într-o singură soluție globală, Adyen ajută companiile să își atingă obiectivele mai repede. Cu sedii în jurul lumii, Adyen are drept clienți Facebook, Uber, H&M, eBay și Microsoft.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VTEX și Adyen devin parteneri. Ce beneficii vor avea retailerii