Lectură de 2 minute

09 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Maxi Pet transformă luna aprilie într-una a cadourilor pentru animalele de companie. Cele 130.000 de premii pot fi obținute prin cumpărături în magazinele fizice, pe website-ul maxi-pet.ro sau prin Glovo.
 

Sursa foto: Maxi Pet

Astfel, între 1 și 30 aprilie, orice achiziție de minimum 50 de lei realizată în magazinele fizice Maxi Pet – folosind aplicația dedicată, în magazinul Maxi Pet Online sau prin Glovo va fi răsplătită cu un talon răzuibil. Fiecare talon este câștigător, purtând unul dintre cele 130.000 de premii ale campaniei.

Premiile-produse pot fi ridicate pe loc dacă respectiva cumpărătură a fost efectuată într-un magazin fizic. Între acestea se numără: televizoare, hrănitoare, adăpătoare sau căști Panasonic, trailere pentru bicicletă sau cărucioare pentru animăluțe, suporturi de ascuțit ghearele pentru feline, hrană, recompense sau recipiente de hrană, jucării, hăinuțe, produse antiparazitare sau cosmetice pentru prietenii blănoși, cuști pentru rozătoare, colivii sau voliere, acvarii și decorațiuni pentru acestea.

În cazul în care talonul răzuibil dezvăluie un cadou de tip serviciu, acesta poate fi folosit în magazin până la data de 31 mai 2024 inclusiv, conform unei proceduri de intrare în posesie a premiului derulată de echipa din magazinul respectiv. Printre premiile de acest tip se numără:

  • Vouchere în valoare de 1.000 de lei fiecare pentru un „weekend escape” – cazare într-o locație la alegerea clientului, în România, de utilizat până la finalul anului în curs;
  • Servicii veterinare oferite de clinice partenere;
  • Sesiuni foto pentru clientul câștigător alături de animăluțul său de companie.
  • Sesiuni de training specializat pentru animăluțul de companie al clientului câștigător

Gama de premii mai include vouchere de cumpărături în valoare de 10 lei fiecare, precum și 1.000 de vouchere în valoare de 20 de lei fiecare. Acestea pot fi folosite în decurs de 30 de zile de la data acordării, fără a fi cumulate cu alte reduceri, oferte sau campanii.

Maxi Pet este rețea de hipermarketuri cu produse pentru animale de companie, cu unități în București, Iași, Sibiu, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Suceava, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Constanta. Maxi Pet face parte din grupul Pet Network, alături de magazinele Animax. Pet Network, liderul pieței de pet retail, este rețeaua omnichannel de produse și servicii pentru animale de companie, ce operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie