Lectură de un minut

10 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Vitapur Home intra pe piata din Romania si deschide prima unitate intr-un mall bucurestean

Companie de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a facut anuntul oficial, mentionand intermedierea tranzactiei de inchiriere a spatiului Vitapur Romania din Mega Mall. Brandul este unul dezvoltat in Slovenia sub care sunt fabricate si comercializate produse premium pentru casa, activitati sportive sau calatorie.

Retailerul intra pe piata locala prin deschiderea unui magazin de 120 de metri patrati in cadrul centrului comercial Mega Mall din Capitala. In prezent reteaua proprie Vitapur are aproximativ 90 de magazine in centre comerciale si galerii din Slovenia, Croatia, Muntenegru, Serbia, Bosnia si Herzegovina si Austria.

Primul magazin din Romania se va deschide in august, in apropierea magazinului Carrefour din mall-ul din cartierul Pantelimon.

Citeste si:
Mega Mall devine primul mall ușor accesibil persoanelor cu deficiențe de vedere

In portofoliul retailerului se mai regasesc marcile Vitapur Family, Hitex (cu o vechime de 25 ani), Rosmarino, Scandinavia, 4kiddo si Svilanit (cu o vechime de 80 de ani), o parte din produsele realizate sub aceste marci fiind comercializate si in marile retele de supermarketuri si hipermarketuri.

Cushman & Wakefield Echinox va fi reprezentant exclusiv al Vitapur in Romania, compania intentionand sa se extinda mai intai in Bucuresti, iar apoi in marile orase din tara.

Citeste si:
Al treilea magazin Samsung Experience Store redeschis in Romania

Sursa foto: facebook Vitapur Hravtska

Citeste mai departe: