Lectură de un minut

17 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Vinars 1912 XO - editie aniversara Zarea

Abonează-te pe  

Vinarsul ZAREA 1912 XO este bautura tribut a anului de nastere al companiei ZAREA, unul dintre cei mai proeminenti producator de vinuri spumante si a bauturi distilate din vin din Romania. 

Vinarsul este refacut cu retete documentate din arhiva ZAREA, o bautura alcoolica de inalta clasa invechit in butoaie de stejar, cu aroma bogata, caracter puternic si gust sofistica

Printre aromele elegante se identifica stafide, vanilie, migdale si note lemnoase.

Povestea ZAREA incepe la 1912 odata cu descalecarea neamtului Wilhelm Mott, care pune bazele unei mici fabricute de bauturi in Micul Paris, fabrica ce devine simbol al elegantei si al rafinamentului in perioada interbelica. Istoria merge mai departe in anii ’50, cand cele mai nobile bauturi din Romania se realizau la sectia ZAREA 5, sectia de “Coniacuri de calitate superioara”, in care maestrii gustului infrateau distilatul din vinuri invechite si maceratele naturale. Multe dintre vinarsurile din crama ZAREA au fost medaliate in cadrul competitiilor internationale.

ZAREA 1912, Vinarsul, este povestea succesului Companiei ZAREA ce evidentiaza traditia de peste 100 de ani pe piata din Romania, marcand traseul acesteia prin istoria vinurilor spumante si a bauturilor distilate romanesti.
Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.
Vinarsul ZAREA 1912 XO se gaseste intr-o sticla exceptionala cu prezentare premium de 0,7L intr-o cutie eleganta individuala.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vinars 1912 XO - editie aniversara Zarea