Lectură de un minut

11 Dec 2023 - Știri și Noutăți

[VIDEO] Retailul viitorului: cum arată o aplicație de shopping cu realitate augmentată

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

8th Wall, o filială a Niantic și furnizor al unei platforme de dezvoltare a realității augmentate bazate pe web (WebAR), a anunțat introducerea modulelor de inteligență artificială generativă (GenAI) și a unor exemple de proiecte pe platforma sa pentru Inworld și OpenAI. Iată cum ar putea arăta, în viitor, o aplicație de shopping cu realitate augmentată

 

Sursa foto: Pixabay

Introducerea GenAI, combinată cu realitatea imersivă a WebAR de la 8th Wall, va oferi acum dezvoltatorilor, brandurilor și agențiilor o nouă modalitate de a valorifica resurse creative aparent nelimitate și de a oferi publicului un control mai mare asupra experiențelor imersive, scrie auganix.org.

8th Wall a precizat că platforma sa permite deja dezvoltatorilor să se integreze cu instrumentele GenAI pentru a accelera dezvoltarea și a construi experiențe WebAR.

Într-un studiu realizat de Deloitte și Snapchat în 2021, 74% dintre consumatorii globali au declarat că anticipează că AR va deveni mai importantă în viața lor în următorii cinci ani. Acum ne aflăm chiar în mijlocul acestei perioade, iar semnele sugerează că a fost un sondaj prevăzător.

Piața globală a cumpărăturilor cu realitate augmentată (AR) a fost evaluată la 3,5 miliarde de dolari în 2023 și se preconizează că va ajunge la 20,6 miliarde de dolari până în 2030, crescând cu un coeficient de creștere accelerată (CAGR) de 28,8% în perioada de prognoză 2023-2030, potritiv globenewswire.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [VIDEO] Retailul viitorului: cum arată o aplicație de shopping cu realitate augmentată