Lectură de 2 minute

06 Sep 2021 - Știri și Noutăți

ViaViticola își extinde portofoliul cu gama Domeniile Prince Matei, o nouă generație de vinuri din Dealu Mare

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Domeniile Prince Matei, deținute de holdingul Vintruvian, care are în proprietate și Viticola Sarica Niculițel, anunță lansarea unei noi game de vinuri moderne și elegante, în urma unei investiții de peste zece milioane de lei. Investiția a constat în modernizarea podgoriei de la Dealu Mare și regândirea întregului portofoliu, potrivit unui comunicat de presă.

Vinurile Domeniile Prince Matei au apărut din interesul de a crea diferite arome de Fetească Neagră. Astfel, noua gamă se adresează celor care sunt curioși în ceea ce înseamnă gastronomia și modul de producere a vinului.

Ne-am propus să aducem mai aproape de oamenii care iubesc vinul românesc o gamă completă de vinuri în care se regăsește esența unică a zonei Dealu Mare. Investiția în tehnologie ne-a permis să punem în valoare expertiza echipei noastre, pasiunea cu care se muncește în fiecare zi în vie și priceperea în construirea aromelor moderne și curajoase pe care le oferim în fiecare sticlă ce poartă eticheta Domeniile Prince Matei”, a punctat domnul Alin Lăzărescu, general manager Via Viticola.

Noua gamă Domeniile Prince Matei vine în trei sortimente: vinul alb cu arome de flori de câmp, miere și piersică albă, fiind maturat timp de patru luni în butoaie noi de stejar românesc; vinul rose cuprinde patru soiuri, Merlot, Cabernet Saauvignon, Feteasca Neagră și Pinot Noir și vinul roșu, care este format din Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră.

Vinurile Domeniile Prince Matei sunt disponibile în retail

Vinurile Domeniile Prince Matei sunt disponibile din această vară și în marile rețele de retail și pe principalele platforme de ecommerce. Eticheta gamei este o continuitate a esteticii cramei Domeniile Prince Matei și păstrează elemente decorative de cupru pe funalul negru și noile caractere de litore introduse rebranding-ului de la începutul anului a etichetelor Prince Matei şi Petit Matei. Eticheta gamei reprezintă o continuitate a esteticii cramei Domeniile Prince Matei, păstrând elemente decorative de cupru pe fundal negru și noile caractere de litere introduse la rebranding-ul de la începutul anului a etichetelor Prince Matei şi Petit Matei.

Domeniile Prince Matei cuprinde o producție ce se întinde pe 70 de hectare de pământ și sunt deținute de holding-ul Vintruvian Estates din 2019. Grupul care are în proprietate și Viticola Sarica Niculițel în Dobrogea, a investit în modernizarea echipamentelor de vinificație, precum și în revitalizarea plantațiilor vechi din zona Zorești (județul Buzău) pentru a valorifica mai departe această producție din Dealu Mare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ViaViticola își extinde portofoliul cu gama Domeniile Prince Matei, o nouă generație de vinuri din Dealu Mare