Lectură de 2 minute

02 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Vești bune pentru gameri: Altex organizează o tombolă pentru achiziționarea PlayStation5 cu FIFA 23

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Altex organizează o campanie pentru noul stoc disponibil de console PlayStation5 cu joc FIFA 23, pe 5 decembrie, pentru a le oferi tuturor clienților șansa de a achiziționa consola, în limita stocului de 530 de bucăți. Toți cei care vor să participe la tombolă trebuie să îndeplinească două condiții: să fie abonați la newsletterul Altex și să achite, prin card bancar, produsul. Campania se desfășoară pe 5 decembrie, exclusiv pe altex.ro. 

Sursa foto: Altex

Există o disponibilitate de stoc redusă la nivel mondial pentru consola PlayStation 5, cererea fiind mai mare decât stocul, ne dorim să le oferim tuturor clientilor oportunitatea de a-și achiziționa acest produs mult dorit. Intenționăm să eliminăm situațiile neplăcute pentru clienți, de stoc epuizat în câteva minute de la disponibilitatea produsului afișat pe site.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România

La această campanie poate participa orice persoană fizică, deținătoare a unui cont de utilizator înregistrat pe www.altex.ro. Cei care nu sunt abonați la newsletter o pot face începând cu acest weekend, până la momentul extragerii.

În data de 5 decembrie se va putea realiza plata în avans a consolei cu joc FIFA 23, prin accesarea butonului “Înscrie-te la TOMBOLA” prevăzut în pagina produsului. Extragerea câștigătorilor, prin tragere la sorți, se va realiza în data de 6 decembrie.

Consola PlayStation 5 cu joc FIFA 23 rămâne unul dintre cele mai căutate produse din categoria gaming. Toți pasionații de jocuri din România au ocazia să se înscrie și să participe la tombolă. Consola PlayStation 5 cu joc FIFA 23 se vinde la prețul de 3.149 lei.

Pe 6 decembrie are loc marea extragere, în urma căreia participanții vor fi anunțați, pe adresa de email, din contul de client, cu care s-au înscris în tombolă. Câștigătorii își vor primi consola în termen de maximum trei zile lucrătoare de la momentul extragerii. Celorlalți participanți li se vor debloca suma achitată la momentul înscrierii în tombolă, în termen de 24-48 de ore de la momentul extragerii.

Fiecare participant la tombolă are dreptul de a achiziționa o singură consolă PlayStation 5 cu joc FIFA 23.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vești bune pentru gameri: Altex organizează o tombolă pentru achiziționarea PlayStation5 cu FIFA 23