Lectură de un minut

03 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Vești bune pentru pasionații de jocuri: Altex are un nou stoc de PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarok

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex anunță un eveniment de vânzare pentru iubitorii de gaming, pe 7 februarie de la ora 07:00. Un nou stoc de console  PlayStation 5 va fi pus la vânzare exclusiv online pe altex.ro sau în aplicația Altex, pe principiul primul venit, primul servit. Consola PlayStation 5 vine la pachet cu jocul God of War: Ragnarök, considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2022. 

Sursa foto: Altex

Consola PlayStation 5 este extrem de căutată de clienți, dar totodată un produs care se aprovizionează cu dificultate, în mai multe valuri, și care are un stoc redus la nivel mondial. Din acest motiv, am decis să organizăm acest eveniment de vânzare, prin care anunțăm clienții din timp, pentru a se pregăti pentru startul vânzării de pe 7 februarie de la ora 07:00 și pentru a avea mult mai multe șanse să între în posesia consolei mult dorite.

Raul Filip, Director Achiziții Altex România

Începând cu data de 7 februarie, de la 07:00 dimineața, consola PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarök va fi disponibilă pentru comandă pe altex.ro sau în aplicația Altex la prețul de 3.149,90 lei, prin plata cu card bancar, de debit sau de credit.

Fiecare client va putea achiziționa o singură bucată pentru consolă PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarök.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele și a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vești bune pentru pasionații de jocuri: Altex are un nou stoc de PlayStation 5 cu joc God of War: Ragnarok