Lectură de un minut

21 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Compania de panificație românească Velrom a recrutat-o pe Ana Ștefan ca manager de marketing de la Hochland

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Ana Ştefan a devenit manager de marketing al producătorului de panificație Velrom, părăsind compania Hochland după aproape patru ani, unde a lucrat ca brand manager, potrivit LinkedIn.

Anterior, Ana Stefan a lucrat aproape doi ani la Holsten, parte din grupul Carlsberg și în PR, timp de circa patru ani.

Velrom este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2010, care deține două fabrici de producție, în Târgoviște și Iași. Velrom distribuie, direct sau prin parteneri, toate tipurile de pâine acoperind acum județele Dâmbovița, Prahova și zona București. Produsele sunt prezente atât în comerțul tradițional, cât și în rețeaua comerțului modern (Mega Image, Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Profi). Velrom este unul dintre cei mai mari producători de biscuiți din România și în acest moment produce atât pentru piața locală, cât și pentru piața europeană.

Germanii de la Hochland sunt unii dintre principalii jucători de pe piața brânzeturilor din România. În 1993, Hochland a intrat pe piața românească prin intermediul companiei Whiteland, care importă și comercializează în magazine brânză topită triunghiuri și brânză topită felii. În 1998 ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începe să producă brânză topită. Un an mai târziu, Hochland cumpără fabrica de la Sovata și începe să producă sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania de panificație românească Velrom a recrutat-o pe Ana Ștefan ca manager de marketing de la Hochland