Lectură de un minut

09 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Vel Pitar, cumpărată de Bimbo, se mută în birourile din Business Garden Bucharest

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Vastint România se mândrește cu un nou chiriaș în cadrul proiectului său de birouri, Business Garden Bucharest: Vel Pitar SA. Compania, membră a GRUPULUI BIMBO, lider mondial în brutărie, va ocupa o suprafață de 1.160 mp, mai exact un etaj în clădirea B.
 

Sursa foto: Vastint România/ Business Garden Bucharest

La Business Garden Bucharest, Vastint România a creat un spațiu premium de birouri, accesorizate cu grădini interioare și exterioare, spații de lucru în aer liber și spații de sport, dotări pentru bicicliști și facilități medicale.

Business Garden Bucharest este un complex office premium, format din trei clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 43.000 mp, certificat LEED Platinum cu cel mai mare punctaj din România.

Complexul de birouri din Bd. Plevnei nr. 159 bifează specificații tehnice de ultimă generație: ferestre care se deschid la fiecare 2.7 metri, înălțime liberă de 3 metri, sistem de aer condiționat cu 100% aport de aer proaspăt, echipamente electrice economice de energie și iluminare LED, tehnologii de reducere a consumului de apă incluzând un sistem de captare și gestionare a apei pluviale, lumină naturală.

Vastint România este o companie de Real Estate care activează pe piața din România din 2008. Compania deține 2 proiecte de birouri premium, fiecare cu câte 3 clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 95.257 mp. Planurile de dezvoltare ale Vastint România vizează și faza a doua de dezvoltare a Timpuri Noi Square, unde intenționează să construiască încă cca 60.000 mp de spații de birouri și comerciale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vel Pitar, cumpărată de Bimbo, se mută în birourile din Business Garden Bucharest