Lectură de 2 minute

08 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Various Brands își extinde rețeaua de magazine în zona Maramureșului

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Various Brands, retailer de articole sportive cu capital 100% românesc, și-a mărit rețeaua de magazine fizice cu încă două noi locații în partea de nord-vest a țării, în regiunea Maramureșului, respectiv VIVO! Baia Mare și Shopping City Satu Mare.

Cele două magazine au un design liniar, cu un aspect modern și minimalist, potrivit pentru a pune în evidență articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și accesoriile, prezente în colecțiile de la Nike, Puma și Emporio Armani. Noul spațiu din mall-ul VIVO! Baia Mare ocupă o suprafață de 111 metri pătrați, respectiv de 140 de metri pătrați înmagazinul din Shopping City Satu Mare. Investiția alocată celor două locații a implicat costuri aferente amenajării, dar și stocului de produse achiziționat, suma ridicându-se astfel la aproximativ 450.000 de euro.

”Inagurarea unor locații noi vine, întotdeauna, cu un motiv de imensă bucurie și satisfacție, oferindu-ne determinarea și curajul, necesare continuării evoluției noastre ca brand autohton. Ne plac provocările, iar pătrunderea într-o zonă geografică vastă precum Maramureșul, ne îndeamnă să ne depășim limitele și să privim pozitiv la ceea ce ne rezervă viitorul”, declară Nicolae Popa, proprietar Various Brands.

Various Brands își propune anul acesta să includă în selecția sa noi branduri reprezentative stilului urban, pentru a-și diverisifica portofoliul de produse comercializate și pentru a satisface preferințele unui public cât mai larg.

„Ca parte a strategiei de dezvoltare, în paralel cu extinderea rețelei de magazine fizice la nivel național cu cel puțin încă o locație până la finalul anului 2022, am lansat o versiune beta a noii platforme de e-commerce: beta.various-brands.ro/ ”– un website cu o interfață actualizată, menit să simplifice experiența shoppingului online”, completează Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 18 orașe din țară. În prezent, sunt 29 de magazine de linie Various Brands în AFI Cotroceni, Mega Mall București, Sun Plaza București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș, Coresi Shopping Resort Brașov, Arena Mall Bacău, VIVO! Baia Mare, Shopping City Satu Mare și 3 outleturi în Fashion House București, Fashion House Pallady (Cernica) și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, www.various-brands.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Various Brands își extinde rețeaua de magazine în zona Maramureșului