Lectură de un minut

03 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Vânzările în marketplace-ul Esteto.ro au crescut cu circa 90% în primele 5 luni din 2021

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Esteto.ro, unul dintre magazinele online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, a înregistrat în primele 5 luni ale anului o creștere cu 87% a vânzărilor în propria platformă marketplace, Esteto Marketplace, față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă.

În prezent, Esteto Marketplace oferă posibilitatea creșterii vânzărilor pentru 517 magazine partenere înscrise în platformă.

„Dacă pe tot parcursul anului trecut s-au alăturat Esteto Marketplace 93 de noi parteneri, care au listat 78.000 de produse, de la începutul lui 2021 peste 100 de parteneri noi, care au listat aproape 39.000 de produse, au ales platforma noastră marketplace. Ținta noastră este să încheiem anul cu 300 de noi parteneri în platformă”, a declarat Octavian Jomir, cofondator Esteto.ro.

Investițiile în marketplace-ul Esteto.ro

În ceea ce privește investițiile de anul acesta, strict pe segmentul marketplace, Esteto.ro se axează pe automatizarea procesului de lucru și de integrare cu firmele de curierat și cu platformele eCommerce și pe creșterea numărului de parteneri și a numărului de produse listate de către aceștia.

Esteto.ro este un magazin online pentru femei care comercializează peste 500.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home&Deco și Fashion) și integrează în marketplace-ul propriu oferte de la peste 300 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, și este prezent în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creștere cu 74% față de anul anterior.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vânzările în marketplace-ul Esteto.ro au crescut cu circa 90% în primele 5 luni din 2021