Lectură de 2 minute

08 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Vânzările de trotinete electrice vor crește cu 20% în 2021, pe fondul cererii mari

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Vânzările de trotinete electrice (trotinete, biciclete, scutere, hoverboard-uri și accesorii) vor crește anul acesta cu aproximativ 20%, pe fondul cererii mai mari pentru astfel de produse. Creșterea vine ca răspuns la traficul din marile orașe și dorința clienților de a petrece mai mult timp în aer liber, potrivit estimărilor evoMAG.

Compania se așteaptă la vânzări de peste 5.000 de trotinete electrice, scutere și biciclete electrice în 2021.

Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG spune că, pentru cea mai nouă categorie de produse, scuterele electrice, care sunt tot mai apreciate pe piața locală, românii sunt dispuși să aloce, în medie, 8.000 de lei.

Trotinetele electrice rămân în topul preferințelor românilor

Trotinetele electrice sunt preferatele românilor, bugetul alocat pentru achiziția unei trotinete fiind, în medie, de 2.000 de lei.

Astfel, românii țin cont atunci când cumpără o trotinetă electrică de autonomia pe care o are, dimensiune, design, cât de rapid accelerează, puterea motorului, frâne, timpul de încărcare, dotările de care dispune, accesorii, dar și de accesul la service.

În ceea ce privește profilul clienților pentru trotinetele electrice, acestea sunt cumpărate cu precădere de bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, care, fie sunt pasionați de mișcare și de activități în aer liber, fie vor să găsească o alternativă la aglomerația din marile orașe și să economisească timp în trafic.

Test drive la trotinete electrice evoMag

Cumpărătorii pot testa trotinetele electrice la showroom-ul evoMag. În plus, clienții companiei pot cumpăra vehicule electrice cu o reducere de 44%.

În prezent, evoMAG are în portofoliu peste 300 de modele de vehicule electrice, mai mult de jumătate dintre acestea fiind trotinete, de la peste 50 de furnizori interni și internaționali, la care se adaugă peste 150 de modele de accesorii și peste 350 de piese de schimb pentru vehicule electrice.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

evoMag este una dintre companiile din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&c, electrocasnic, sport&fitness și pentru casă și grădină. Compania a deschis anul trecut primul service pentru trotinete electrice. evoMag este companie românescă, de familie, cu peste 15 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vânzările de trotinete electrice vor crește cu 20% în 2021, pe fondul cererii mari