Lectură de un minut

11 Jul 2014 - Știri și Noutăți

Vanzari de peste 1 milion de euro doar intr-un singur magazin OBI

Abonează-te pe  

OBI, unul dintre cei mai importanti retaileri germani specializati in bricolaj, a inregistrat o crestere spectaculoasa a vanzarilor ca urmare a anuntului potrivit caruia intreg stocul de produse disponibil in magazine va fi redus, ca parte a strategiei de lichidare a intregului stoc de produse din cele sapte unitati pe care retailerul le detine.

Retailerul german OBI, companie care de la 1 septembrie va inchide operatiunile din Romania, a inregistrat intr-o singura zi, in magazinul din Oradea, vanzari de un miliard de lei (cca. 200.000 de euro), evolutie care s-au mentinut in tot intervalul 3-10 iulie, cand compania a anuntat o reducere de 30% la tot stocul de produse disponibil, potrivit unor surse apropiate companiei. Conform calculelor WALL-STEET.RO , intr-o singura saptamana magazinul din Oradea detinut de catre OBI a reusit sa obtina vanzari de peste un milion de euro, in conditiile in care intr-o zi obisnuita, un singur magazin al retelei face vanzari de aproximativ 14.000 de euro.

Chiar si asa vanzarile la nivelul intregului grup au fost mult mai mari, mai ales ca in Bucuresti OBI detine doua magazine, unul in cartierul Berceni si altul la iesirea spre autostrada Soarelui A2, pe bulevardul Theodor Pallady, dar si in tara. Retailerul german de bricolaj nu se opreste aici si, potrivit unor informatii, si-a propus ca pana la finele lunii iulie sa reuseasca sa isi vanda tot stocul de produse din magazine. Un prim pas a fost facut, OBI anuntand la inceputul acestei saptamani o reducere de 50% la tot stocul de produse, dupa ce cu o saptamana in urma oferea reduceri de 30% la toate produsele.

Intregul articol pe: Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vanzari de peste 1 milion de euro doar intr-un singur magazin OBI