Lectură de un minut

22 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Vanzari CEL.ro crescute pentru primul semestru al anului

Abonează-te pe  

Pentru prima jumatate a anului 2018 retailerul online cu capital integral romanesc CEL.ro, companie care detine locul al doilea pe piata de electro-IT din Romania a inregistrat cresteri ale vanzarilor. 

Magazinul online CEL.ro gestionat de compania Corsar Online, anunta o crestere a vanzarilor cu 30% in primul semestru al anului 2018. Astfel a inregistrat vanzari in valoare de aproximativ 33 de milioane euro.

Conform datelor oferite de retailerul online, in prima jumatate a anului 2018 cele mai mari cresteri in materie de vanzari s-au inregistrat la telefoane, electrocasnice si componente.

In acelasi timp, in anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace in cadrul caruia inca din primele trei luni activeaza 500 de furnizori, ce au adaugat in site peste 400.000 de produse, largindu-se astfel gama de produse pusa la dispozitia clientilor.

CEL.ro a inregistrat in prima jumatate a anului 2018 rezultate imbucuratoare si in ceea ce priveste aplicatia mobila dedicata, aceasta avand peste 200.000 de descarcari. Compania vizeaza ca prin largirea gamei de produse disponibile pe site.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vanzari CEL.ro crescute pentru primul semestru al anului