Vanzari CEL.ro crescute pentru primul semestru al anului

Publicat pe 22 August 2018 in Stiri si noutati

Pentru prima jumatate a anului 2018 retailerul online cu capital integral romanesc CEL.ro, companie care detine locul al doilea pe piata de electro-IT din Romania a inregistrat cresteri ale vanzarilor.

Magazinul online CEL.ro gestionat de compania Corsar Online, anunta o crestere a vanzarilor cu 30% in primul semestru al anului 2018. Astfel a inregistrat vanzari in valoare de aproximativ 33 de milioane euro.

Conform datelor oferite de retailerul online, in prima jumatate a anului 2018 cele mai mari cresteri in materie de vanzari s-au inregistrat la telefoane, electrocasnice si componente.

In acelasi timp, in anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace in cadrul caruia inca din primele trei luni activeaza 500 de furnizori, ce au adaugat in site peste 400.000 de produse, largindu-se astfel gama de produse pusa la dispozitia clientilor.

CEL.ro a inregistrat in prima jumatate a anului 2018 rezultate imbucuratoare si in ceea ce priveste aplicatia mobila dedicata, aceasta avand peste 200.000 de descarcari. Compania vizeaza ca prin largirea gamei de produse disponibile pe site.


Mai multe despre

Magazine online, Cel.ro

Recomanda

Comentarii: Vanzari CEL.ro crescute pentru primul semestru al anului