Lectură de 3 minute

10 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Valul 3 al campaniei de Black Friday la Altex: magazine deschise de la 7:00 și reduceri de 60%

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Altex anunță noi reduceri și super oferte ce pot ajunge până la 60% la unele categorii în valul al treilea al campaniei de Black Friday, cele mai mari de până acum. Discounturile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Noile oferte vor fi valabile doar în perioada 10 – 16 noiembrie. Produsele comandate se vor livra în maximum 5 zile. Printre cele mai căutate și cumpărate produse anul acesta, în cadrul campaniei Black Friday, au fost telefoanele mobile, televizoarele ultraHD și laptopurile

Sursa foto: Altex

Începând cu 10 noiembrie, noi reduceri vor intra în campania de Black Friday, la Altex și Media Galaxy. Reducerile pot ajunge chiar și până la 60% reducere pentru categoria IT – laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante, 45% la băuturi și 40% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Ofertele de până la 35% se regăsesc în categoria electrocasnicelor mici, iar telefoanele, tabletele, smartwatch-urile vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mici și home confort, dar și gama de beauty, cosmetice, produse de climatizare si cele pentru întreținerea casei.

Tot în valul 3 de Black Friday la Altex, anvelopele și produsele din categoria auto beneficiază de reduceri de până la 34%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeze liste cu produse favorite.

Vineri, 11 noiembrie, toate magazinele Altex și Media Galaxy vor avea program special și se vor deschide pentru clienți de la ora 07:00.

Câteva dintre cele mai atractive oferte disponibile de joi, 10 noiembrie sunt pentru un televizor Oled UHD LG ce va avea o reducere de 2000 lei, de la 8999 lei la 6999 lei. Mașina de spălat vase LG va fi disponibilă cu o reducere de 40%, de la 2999 lei la 1799 lei iar telefonul Samsung S22 vine cu o reducere de 600 de lei, de la 3599 lei la 2999 lei.

Patru valuri de Black Friday 2022:

  • Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie – perioadă încheiată
  • Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie - 09 noiembrie – perioadă încheiată
  • Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie - 16 noiembrie
  • Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie - 23 noiembrie

De asemenea, clienții au și opțiunea achiziției produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Cele mai căutate produse de Black Friday

Cea mai cumpărată categorie de produse, anul acesta de Black Friday, la Altex, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, urmată de televizoarele ultraHD și laptopurile, care au încheiat topul listei de cumpărături.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Tot pe lista de cumpărături a românilor s-au aflat și produsele din categoria electrocasnicelor mari, mașini de spălat rufe și aparate frigorifice, dar și produsele din categoriia comunicații, precum smartwatchurile. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în preferințele clienților.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Valul 3 al campaniei de Black Friday la Altex: magazine deschise de la 7:00 și reduceri de 60%