Lectură de 2 minute

22 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Utilizatorii Kaufland Card digital pot vota ONG-urile pe care retailerul le finanțează cu 100.000 euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland România introduce o componentă socială în programul de loialitate Kaufland Card È™i îÈ™i invită clienÈ›ii să se implice direct în cauzele sociale cu care rezonează. Sub umbrela „Faptele bune vin uÈ™or”, în intervalul 22 noiembrie - 12 decembrie, clienÈ›ii Kaufland utilizatori de Kaufland Card digital pot vota între trei organizaÈ›ii neguvernamentale care îÈ™i vor împărÈ›i un buget total de 100.000 euro, pus la dispoziÈ›ie de companie.

Începând cu 22 noiembrie, utilizatorii care intră în aplicaÈ›ia Kaufland pot vota ONG-ul pe care vor să îl susÈ›ină în contul lor digital Kaufland Card. Votul se acordă săptămânal celor 3 asociaÈ›ii partenere înscrise în campanie: Climb Again, AsociaÈ›ia Magic È™i Act for Tomorrow, prin activarea voucherelor prezente în secÈ›iunea Pentru mine - PromoÈ›ii personalizate / My Coupons Center.

Pe baza numărului de voturi înregistrate, se stabileÈ™te clasamentul È™i premiile alocate: locul 1 primeÈ™te 50.000 euro, iar locurile 2 È™i 3 – suma de 30.000 euro, respectiv 20.000 euro. Perioada de votare se încheie pe 12 decembrie.

IniÈ›iativa de a folosi stelele digitale din programul de loialitate Kaufland Card digital pentru a face fapte bune este o premieră la nivel internaÈ›ional pentru Kaufland, România fiind prima È›ară în care se implementează o astfel de campanie.

ONG-urile pentru care pot vota clienții Kaufland

Climb Again ajută copiii nevăzători È™i cu alte dizabilități să fie încrezători, să-È™i descopere potenÈ›ialul ascuns È™i să se integreze în societate, cu ajutorul terapiei prin escaladă. Încă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie È™i consiliere psihologică pentru copii È™i tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficienÈ›e asociate.

AsociaÈ›ia Magic este o organizaÈ›ie neguvernamentală care ajută copiii cu afecÈ›iuni grave È™i familiile acestora. Născută din taberele MagiCAMP în 2014, astăzi există 12 proiecte care au ajutat peste 9.000 de beneficiari prin implicarea a peste 2.000 voluntari.

Act For Tomorrow este o asociaÈ›ie de mediu, voluntariat È™i sustenabilitate, înfiinÈ›ată în urmă cu 3 ani. Până în prezent, asociaÈ›ia a implementat 33 de proiecte, a organizat numeroase acÈ›iuni de curățate È™i protejare a apelor, a plantat 178.000 (43 ha), a mobilizat 4.000 de voluntari, a colectat peste 80.000 de kg deÈ™euri È™i a finanÈ›at 450 de proiecte, prin programul Start ONG.

Kaufland Card este primul program de loialitate al retailerului, ce răsplătește clienții loiali cu reduceri, stele digitale de loialitate și alte beneficii.

Citeste si:
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise

Kaufland România derulează peste 200 de proiecte de CSR anual. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea de 146 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Utilizatorii Kaufland Card digital pot vota ONG-urile pe care retailerul le finanÈ›ează cu 100.000 euro