Lectură de 3 minute

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Ursus lansează un nou sortiment de bere, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Asahi Europe & International, custodele Peroni Nastro Azzurro, anunță lansarea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri - o bere lejeră, care are o concentraÈ›ie mai mică de alcool (4,2%) È™i care păstrează calitatea îndrăgitei Peroni Nastro Azzurro.

Sursa foto: Pixabay.com

Cu un echilibru fin între note de lămâie È™i frunze de măslin, un gust mai puÈ›in amărui, acest sortiment recreează aroma unei vacanÈ›e pe o plajă din Italia, oriunde ar fi savurată.

Alături de o echipă de maeÈ™tri berari, am reuÈ™it să creăm o bere lejeră, foarte răcoritoare, cu o aromă inconfundabilă È™i cu o notă de stil italian. ConÈ›ine note proaspete de lămâi îmbăiate în soare È™i frunze de măslin, este uÈ™or aromată È™i oferă o experiență unică, asemănătoare brizei mării de pe coasta emblematică a Italiei. Recomandăm servirea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri rece, într-un pahar înalt, la soare, dar chiar È™i servită direct din sticlă va aduce puÈ›in din aroma Italiei oriunde este nevoie de puÈ›in soare.

Claudio Costa, Head Brewer la Birra Peroni

Noul produs a fost adăugat în portofoliu după lansarea din 2022 a Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, alternativa fără alcool pentru cei care doresc să se bucure de gustul italian. Acest sortiment a fost lansat în 28 de țări la nivel mondial È™i se înscrie în angajamentul grupului Asahi Europe & International, din care face parte Ursus Breweries, ca produsele fără alcool să reprezinte 20% din portofoliul său până în 2030.

Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va fi lansat oficial în Italia, România, Marea Britanie, Ungaria È™i Irlanda începând din aprilie 2023. Sortimentul va fi disponibil în oferta marilor retaileri, iar promovarea sa va fi susÈ›inută printr-o campanie globală de marketing în următorii trei ani.

În următorul an, sortimentul va fi disponibil È™i în alte regiuni geografice din Asia-Pacific È™i Europa.

Produs în Italia după reÈ›eta originală din 1963, Peroni Nastro Azzurro exemplifică tradiÈ›iile măiestriei, pasiunii È™i flerului italian. Născută la Roma, în 1963, Birra Peroni a fabricat ceea ce avea să devină un produs de export: Peroni Nastro Azzurro.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Asahi Europe & International este sucursala internaÈ›ională a Asahi Group Holdings, o companie globală de băuturi È™i produse alimentare listată la Bursa de Valori din Tokyo, Japonia. Este rezultatul mai multor ani de achiziÈ›ii care au permis Asahi Group Holdings, un producător tradiÈ›ional japonez de bere, whiskey È™i o gamă largă de produse alimentare, să-È™i stabilească È™i să-È™i consolideze afacerea în Europa È™i la nivel global. Din 2020, operaÈ›iunile sunt coordonate de Asahi Europe & International, cu sediul central în Praga, Republica Cehă. Bazându-se pe secole de istorie de fabricare a berii în Europa, afacerea gestionează 19 facilități de producÈ›ie în 8 țări din Europa È™i este custodele unora dintre cele mai bune beri din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch È™i Kozel.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, TimiÈ™oreana, CiucaÈ™, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deÈ›ine 3 fabrici de bere: în BraÈ™ov, Buzău È™i TimiÈ™oara È™i o mini-facilitate de producÈ›ie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Ursus lansează un nou sortiment de bere, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri