Lectură de 3 minute

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Ursus lansează un nou sortiment de bere, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Asahi Europe & International, custodele Peroni Nastro Azzurro, anunță lansarea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri - o bere lejeră, care are o concentrație mai mică de alcool (4,2%) și care păstrează calitatea îndrăgitei Peroni Nastro Azzurro.

Sursa foto: Pixabay.com

Cu un echilibru fin între note de lămâie și frunze de măslin, un gust mai puțin amărui, acest sortiment recreează aroma unei vacanțe pe o plajă din Italia, oriunde ar fi savurată.

Alături de o echipă de maeștri berari, am reușit să creăm o bere lejeră, foarte răcoritoare, cu o aromă inconfundabilă și cu o notă de stil italian. Conține note proaspete de lămâi îmbăiate în soare și frunze de măslin, este ușor aromată și oferă o experiență unică, asemănătoare brizei mării de pe coasta emblematică a Italiei. Recomandăm servirea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri rece, într-un pahar înalt, la soare, dar chiar și servită direct din sticlă va aduce puțin din aroma Italiei oriunde este nevoie de puțin soare.

Claudio Costa, Head Brewer la Birra Peroni

Noul produs a fost adăugat în portofoliu după lansarea din 2022 a Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, alternativa fără alcool pentru cei care doresc să se bucure de gustul italian. Acest sortiment a fost lansat în 28 de țări la nivel mondial și se înscrie în angajamentul grupului Asahi Europe & International, din care face parte Ursus Breweries, ca produsele fără alcool să reprezinte 20% din portofoliul său până în 2030.

Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va fi lansat oficial în Italia, România, Marea Britanie, Ungaria și Irlanda începând din aprilie 2023. Sortimentul va fi disponibil în oferta marilor retaileri, iar promovarea sa va fi susținută printr-o campanie globală de marketing în următorii trei ani.

În următorul an, sortimentul va fi disponibil și în alte regiuni geografice din Asia-Pacific și Europa.

Produs în Italia după rețeta originală din 1963, Peroni Nastro Azzurro exemplifică tradițiile măiestriei, pasiunii și flerului italian. Născută la Roma, în 1963, Birra Peroni a fabricat ceea ce avea să devină un produs de export: Peroni Nastro Azzurro.

Citeste si:
Mai mulți vânzători de cosmetice, ”coafați„ cu câteva amenzi ANPC: ce nereguli au găsit inspectorii
Mai mulți vânzători de cosmetice, ”coafați„ cu câteva amenzi ANPC: ce nereguli au găsit inspectorii

Asahi Europe & International este sucursala internațională a Asahi Group Holdings, o companie globală de băuturi și produse alimentare listată la Bursa de Valori din Tokyo, Japonia. Este rezultatul mai multor ani de achiziții care au permis Asahi Group Holdings, un producător tradițional japonez de bere, whiskey și o gamă largă de produse alimentare, să-și stabilească și să-și consolideze afacerea în Europa și la nivel global. Din 2020, operațiunile sunt coordonate de Asahi Europe & International, cu sediul central în Praga, Republica Cehă. Bazându-se pe secole de istorie de fabricare a berii în Europa, afacerea gestionează 19 facilități de producție în 8 țări din Europa și este custodele unora dintre cele mai bune beri din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch și Kozel.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ursus lansează un nou sortiment de bere, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri