Lectură de 2 minute

07 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Ursus Breweries le numește pe Iulia Andreșoiu și pe Gabriela Crețu în echipa executivă a companiei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Ursus Breweries anunță schimbări în echipa executivă a companiei, având doi noi vicepreședinți pentru echipele de marketing și vânzări. Astfel, Iulia Andreșoiu, vicepreședinte marketing, și Gabriela Crețu, vicepreședinte vânzări, vor face parte din board-ul producătorului de bere din România.

Iulia Andreșoiu s-a alăturat echipei Ursus Breweries începând cu data de 1 aprilie 2021, ca vicepreședinte de marketing. Ea va fi responsabilă de dezvoltarea strategiei de marketing a companiei și de modul în care aceasta este transpusă în piață.

Iulia are o experiența de peste 20 de ani în marketing și în industria bunurilor de larg consum. Și-a început cariera în Unilever, în 1998 și a preluat, ulterior, poziția de brand development director pentru categoria Savory în Europa Centrală și de Est.

În perioada 2006-2008, a fost executive director pe divizia de ziare de referință și reviste de business în cadrul Ringier România, iar ulterior marketing director Danone Baby Food România. Cel mai recent rol al său, înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries, a fost acela de marketing director regional pentru Intersnack în Europa Centrală și de Est.

Gabriela Crețu a preluat rolul de vicepreședinte de vânzări, începând cu data de 1 aprilie 2021. Gabriela are o experiență de peste 23 de ani în echipa Ursus Breweries, în departamentele de marketing și vânzări. Cel mai recent rol al său a fost cel de Head of Strategy, Business Development & Insights, rol din care a contribuit la procesul de planificare strategică a companiei.

Ursus Breweries este unul dintre producătorii de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ursus Breweries le numește pe Iulia Andreșoiu și pe Gabriela Crețu în echipa executivă a companiei